Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Перший академічно - практичний форум «ГАСТРОНОМІЧНА ІСТОРІЯ ПОДІЛЛЯ: від родинних рецептів та нотаток - до мови архівних документів»

15 December 2023
15 грудня 2023 року в м. Хмельницький на базі ресторану BEEF&CAKE відбувся Перший академічно - практичний форум «ГАСТРОНОМІЧНА ІСТОРІЯ ПОДІЛЛЯ: від родинних рецептів та нотаток - до мови архівних документів».
Учасниками форуму від коледжу були викладачі Артем НЕФЕДОВ, Ганна НЕФЕДОВА та здобувачка освіти спеціальності 181 Харчові технології 011 групи Анастасія ЦМИКАЙЛО.
Цікавою була історія дослідження науковців старовинної подільської кухні в цілому та кожного регіону Поділля. Особливо зацікавила презентація страв старовинної кухні виконана в сучасному приготуванні та подачі.
Викладачі коледжу технологічних дисциплін працюють по відновленню старовинних рецептів подільської кухні - це такі страви, як лежні, борщ білий, борщ з вишнею, з копченою грушею. В подальшому планують більш тісніше співпрацювати з закладами ресторанного господарства, які відтворюють стародавні страви в своїх меню.
 
Більше фото на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…