ВІДДІЛЕННЯ
Відділення – це навчально-організаційний структурний підрозділ ВСП «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», що об’єднує навчальні групи з декількох спеціальностей, у яких навчається не менше ніж 150 здобувачів фахової передвищої освіти за різними формами навчання, а також методичні, навчально-виробничі та інші підрозділи.
У своїй діяльності відділення керується вимогами Конституції України, Законів України «Про освіту», «Про фахову передвищу освіту», наказів і розпоряджень Міністерства освіти і науки України, інших нормативно-правових документів, правилами й нормами безпеки праці та протипожежної охорони, а також Положенням про Відокремлений структурний підрозділ «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», наказами та розпорядженнями керівництва Коледжу, а також Положенням про відділення у ВСП «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ».
Робота відділення спрямована на:
- організацію освітнього процесу у співпраці з адміністрацією коледжу, кураторами груп, викладачами та батьками;
- координацію навчальної, методичної, організаційної та виховної роботи відділення;
- здійснення моніторингу якості підготовки фахівців шляхом відвідування занять, проведення зрізів знань дисциплін навчального плану, участі і захисті курсових та дипломних проєктів, практичного навчання, випускних кваліфікаційних іспитів;
- контроль стану відвідування здобувачами освіти навчальних занять і виховних заходів;
- сприяння у наданні матеріальної та соціальної допомоги здобувачам освіти відділення;
- поширення інформації про роботу відділення задля формування контингенту здобувачів освіти.
У коледжі функціонують два відділення: інженерно-економічне та відділення харчових технологій. Якісна підготовка майбутніх фахівців забезпечується високою організацією навчального та виховного процесу, сучасними методами навчання, різноманітністю підходів та методик викладання.
На інженерно-економічному відділенні навчаються здобувачі освіти за спеціальностями:
051 Економіка ОПП «Економіка підприємства»
071 Облік і оподаткування ОПП «Бухгалтерський облік»
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок ОПП «Фінанси і кредит»
073 Менеджмент ОПП «Логістика»
122 Комп’ютерні науки ОПП «Обслуговування програмних систем і комплексів»
142 Енергетичне машинобудування ОПП «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
На відділенні харчових технологій готують майбутніх фахівців за спеціальностями:
181 Харчові технології
|
ОПП «Виробництво харчової продукції» ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». |