Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Профорієнтаційна робота

13 March 2024
Вдало проведена профорієнтаційна робота – це запорука успішної вступної кампанії. Дотримуючись цього гасла. Сьогодні 13 березня, викладачі комісії інженерно-економічних дисциплін та здобувачі освіти третього курсу, відвідали Вербецьку гімназію Гуменецької сільської ради. Ми розповіли учням 9-го класу про умови навчання, проживання й побут здобувачів освіти, культурно-мистецькі й спортивні заходи. Також представлено сайт коледжу, як основне джерело інформації, де абітурієнти можуть знайти всю необхідну інформацію про коледж, про спеціальності, про його історію та життя.
Особлива увага під час зустрічі була приділена перевагам навчання у нашому коледжі, присутніх ознайомлено із перспективами, що очікують на випускників. Проведено невеличку економічну вікторину. Всі отримали нагороди. Учні уважно прослухали інформацію та активно задавали питання щодо можливостей працевлаштування, виробничих практик у інших країнах світу тощо. Наприкінці, домовились про наступну зустріч на Дні відкритих дверей !

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…