Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Відвідування Хмельницької філії «Інститут охорони ґрунтів України»

22 February 2024
При вивченні дисципліни «Аналітична хімія» здобувачі освіти вивчають не лише теоретичні питання, а й проводять хімічні досліди на лабораторних заняттях, з записом спостережень та висновків.
Для набуття теоретичних та практичних навичок та підвищення якості знань здобувачі освіти спеціальності 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 021 групи з викладачем хімічних дисциплін Надією ВОДНІЦЬКОЮ 22.02.2024 відвідали Хмельницьку філію «Інститут охорони ґрунтів України», де ознайомились з сучасними приладами та обладнанням для кількісного та якісного визначення металічних та неметалічних елементів і їх сполук.
Здобувачі освіти ознайомились з основними дослідженнями, які проводяться в лабораторіях інституту, а саме – визначення вмісту нітратів, радіоактивних металів у продуктах харчування; визначення фізико-хімічних показників зерна; визначення металічних та неметалічних елементів у ґрунтах, ознайомились з деякими видами мінеральних добрив.

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…