Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Урочиста церемонія вручення дипломів

07 February 2024
7 лютого 2024 року у стінах коледжу відбулась урочиста церемонія вручення дипломів спеціальності 181 Харчові технології, ОПП «Виробництво харчової продукції».
Випускники здобувши професійну освіту, поповнили лави фахівців у сфері технології приготування харчової продукції.
З нагоди цього св’ята з вітальними словами та щирими побажаннями успіхів до випускників звернулася в.о. директора, кандидат економічних наук Діана Фурман. У своїй промові Діана Григорівна зазначила, що випускники коледжу – це результат плідної і наполегливої праці усього педагогічного колективу закладу освіти.
Багато теплих слів і побажань випускникам було висловлено заступником директора з навчальної роботи Іриною Хребтовською, заступником директора з виховної роботи Антоніною Боднар. Особливо теплими були слова кураторів Зої Зваричук та Тетяни Дембіцької. Також зі щирими словами вдячності від випускників звернулись Дана Лозова, Катерина Топчієва.
Щиро вітаємо випускників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ, бажаємо творчої та професійної наснаги, наполегливості, успіхів в усіх починаннях, впевнено крокувати по професійним та кар’єрним сходам лише вгору, постійно вдосконалювати вашу майстерність завдяки отриманим новим знанням.
Віримо, що вони стануть успішними людьми і першокласними майстрами своєї справи, і знання отримані в коледжі, будуть міцним підґрунтям для подальших професійних звершень.
Будуйте кар’єру та досягайте великих успіхів!

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…