Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Відкрите заняття з дисципліни Технологія захисту інформації

30 November 2023
Захист інформації стає все більше актуальним завдяки стрімкому розвитку технологій, а також зростанню кількості загроз та ризиків у цифровому просторі. Саме тому, в Міжнародний день захисту інформації, яке відзначається щорічно 30 листопада, викладач циклової комісії інформаційних технологій та фізико-математичних дисциплін, Ольга Шевчук, провела відкрите заняття з дисципліни Технологія захисту інформації для здобувачів освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки, 932 групи.
Тема заняття - Основні принципи захисту інформації при підключені до мережі Інтернет, розкривалася з використанням проблемно-пошукового методу навчання з елементами самостійної роботи здобувачів освіти. Включення елементів самостійної роботи дозволяє здобувачам освіти розвивати навички аналізу, критичного мислення та саморегуляції. Вони можуть досліджувати конкретні випадки, використовувати практичні приклади та вирішувати завдання, що поглиблює їх розуміння та підвищує ефективність навчання.
Учасники відкритого заняття отримали фундаментальне розуміння основних принципів захисту інформації та здатність самостійно вирішувати завдання із захисту інформації в мережі Інтернет. Заняття сприяло формуванню критичного мислення та аналітичних навичок учасників, що є ключовими для успішного застосування знань у реальних умовах.
 
Більше фото на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram
 

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…