Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Круглий стіл на тему: «Логістика в умовах воєнного часу: реалії та виклики».

24 November 2023
Логістика - економічно ефективний процес планування, реалізації та контролю ефективного переміщення та зберігання товарів від пункту відправлення до кінцевого користувача.
Напередодні Всеукраїнського дня логіста, який відзначають в останню п'ятницю листопада, викладачами ФУРМАН Діаною та ХРЕБТОВСЬКОЮ Іриною зі здобувачами освіти 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми «Логістика» було проведено круглий стіл на тему: «Логістика в умовах воєнного часу: реалії та виклики».
Спікери круглого столу наголосили на сучасному стані логістичної системи України, на проблемах із постачання товарів, перерозподілі ресурсів та вдосконаленні транспортної інфраструктури.
Під час дискусії звернули увагу на проблеми в складській логістиці через війну та їх вирішення, використання новітніх технологій: штучний інтелект, роботизація, автоматизація.
Також учасники круглого столу зазначили як збройна агресія вплинула на логістичні системи забезпечення потреб армії та відзначили, що робота логіста має життєво важливе значення для перемоги.
 
Більше фото на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…