Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

Відвідування показу фільму «Вовк. Страху нема»

21 November 2023
21 листопада здобувачі освіти 411,611,011 та 012 груп відвідали показ фільму «Вовк. Страху нема», що демонструється у кінотеатрі «Юність».
????Фільм створювався за участю командування, командирів та воїнів бойових підрозділів Сил Спеціальних операцій Збройних сил України.
????«Вовк. Страху нема» — це український фільм. Авторки — Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко. Це сьома їхня спільна стрічка.
????«Вовк» — це екранізована багатокомпонентна операція. Герої стрічки проводять паралелі і нагадують — це не перша агресія та геноцид українського народу росіянами. Розповідають, як сусіди-окупанти нищили нас у 20 та 21 століттях, каже Анна Мартиненко, і як перемога виборюється сьогодні. Голоси героїв фільму змінені, обличчя — замасковані. Слоган стрічки — «Безстрашні серця здобувають перемогу».
????Метою перегляду фільму є — військове просвітництво, національно-патріотичне піднесення молоді, збереження історичної пам’яті, культивування іміджу Захисника України.
 
Більше фото на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Ми на карті

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Павла Скоропадського, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…