Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

181 Харчові технології, спеціалізація Виробництво харчової продукції

 

Кухня – це мистецтво, це мова, за допомогою якої можна виразити гармонію, щастя, красу, поезію, складність, магію, гумор, провокацію, культуру.

Ферран Адрія, іспанський шеф-повар

 

Якщо Ви хочете у майбутньому стати у висококваліфікованим та успішним фахівцем у галузі ресторанного бізнесу, досконало оволодіти професійними секретами кулінарної майстерності приготування кулінарних, кондитерських виробів, страв та напоїв, то Вам варто вступати до нас на спеціальність «Виробництво харчової продукції»!

 

Галузь знань: 18 Виробництво та технології

Спеціальність: 181 Харчові технології

Спеціалізація: Виробництво харчової продукції

 

Підготовка фахівців здійснюється за освітньо-професійним ступенем – фаховий молодший бакалавр

 

Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій

 

Передумови: наявність базової або повної загальної середньої освіти

 

Термін навчання на базі:

  • повної загальної середньої освіти (11 класів) – 2 роки 5 місяців;
  • базової загальної середньої освіти (9 класів) – 3 роки 5 місяців.

 

Форма навчання: денна

 

Джерела фінансування для здобуття фахової передвищої освіти з даної спеціальностіза рахунок державного замовлення, за кошти фізичних або юридичних осіб.

 

Чому це актуально? 

Є у світі професії, які актуальні завжди, однією з яких є технік-технолог з технології харчування. Сьогодні ця професія найбільш затребувана на ринку праці, адже харчування – невід’ємна частина нашого життя, необхідна, як повітря, що приносить море задоволень, робить нас працездатними, здоровими і щасливими.

Цій сфері завжди приділяється найпильніша увага, а фахівці в галузі організації харчування і виробництва харчових продуктів завжди мали і матимуть високий соціальний статус. Техніки-технологи планують і моделюють весь технологічний процес виробництва харчової продукції та вирішують виробничі завдання і ситуації, що виникають в ході управління цим процесом, а також впроваджують інновації в виробництво ресторанної продукції.

 

Технік-технолог з технології харчування це:

  • творець прекрасного, смачного, привабливого;
  • винахідник, який все життя перебуває в пошуку;
  • художник, адже готова страва це завжди унікальний натюрморт. 

Тому, в умовах формування сучасного ринку праці, в Україні потрібні професійно мобільні, компетентні фахівці – техніки-технологи.

 

Основними перевагами професії технік-технолог є: 

  • професія є однією з найдавніших в світі і буде актуальною завжди;
  • високий попит на спеціалістів та престижність;
  • кар’єрне зростання;
  • вміння правильно і смачно готувати;
  • ніколи не бути голодними, адже частина роботи пов’язана зі зняттям проб;
  • елементи творчості дозволяють успішно самореалізуватися;
  • відсутні вимоги щодо бажаного віку, статі при прийомі на роботу
  • можливість заснування власного бізнесу.

 

Технологи спеціальності 181 Харчові технології ОП «Виробництво харчової продукції» зможуть у майбутньому: 

  • здійснювати контроль дотримання послідовності та якості операцій, що складають процес приготування продуктів;
  • розробляти та вдосконалювати наявні процеси виробництва;
  • контролювати ефективність організації праці;
  • вирішувати виникаючі технологічні і виробничі проблеми;
  • забезпечувати високу якість продуктів харчування для збереження здоров'я людей.

 

Чому варто навчатися саме у нас? 

Освітньо-професійна програма підготовки фахівців за даною спеціальністю складена з урахуванням вимог ринку праці.

Навчання здобувачів освіти здійснюють висококваліфіковані педагогічні працівники коледжу, які постійно підвищують свій професійний рівень, є активними учасниками наукових семінарів, конференцій, тренінгів тощо. 

Під час навчання здобувачі освіти мають можливість брати участь в міжнародних, всеукраїнських, міжколедживськіх студентських конференціях, олімпіадах, конкурсах, форумах та освітніх проєктах. 

Здобувачі освіти навчаються у сучасних навчальних спеціалізованих кабінетах та лабораторіях: лабораторія з технології виробництва кулінарної продукції, навчальна лабораторія – бар з обслуговування.

 

До послуг здобувачів освіти – бібліотека, їдальня та буфет, спортивний комплекс, гуртожиток.

 

Практичне навчання передбачає практичні заняття, лабораторні роботи та проходження здобувачами освіти різних видів практики. Для проведення практичної підготовки розробляються та впроваджуються у навчальний процес нові механізми співпраці з галузевими підприємствами, налагоджуються стосунки з роботодавцями.

 

Базами практики є сучасні підприємства Хмельниччини та інших регіонів України різних форм власності. Здобувачі освіти також можуть проходити практику за кордоном, а саме в готельно-ресторанних комплексах Болгарії.

 

Випускники коледжу продовжують навчання у філії Національного університету харчових технологій за скороченими програмами.

 

Де і ким можуть працювати випускники? 

Наші випускники техніки-технологи – це фахівці у галузі ресторанного господарства із технології приготування кулінарних, кондитерських виробів, страв та напоїв, сервірування столів, які мають навички та вміння готувати якісні страви, гарно їх оформляти, подавати, сервірувати столи відповідно до свята, замовлень відвідувачів, а також здатні проявляти максимум фантазії, творчості при підході до справи, впливати на настрій гостей, демонструючи культуру обслуговування.

Після закінчення навчання випускники здатні виконувати професійну роботу за ДК 003:2010 за кваліфікаційними угрупуваннями:

  • 3570 Технік-технолог з технології харчування
  • 5122 Кухар
  • 5122 Виробник харчових напівфабрикатів
  • 5122 Кухар дитячого харчування
  • 5122 Офіціант
  • 5122 Метрдотель

 

 Запрошуємо на навчання!

Коледж допоможе тобі стати першокласним професіоналом!

 

 

Контакти

м. Кам'янець-Подільський,
вул. Суворова, 2

  • Teл: +38 (03849) 7-47-72;
  • +380682764139 (приймальна комісія)
  • Email: kpkhp@i.ua

 

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…